I 2015 så Pure Shots dagens lys, da de to stiftere, Anders Snede og Lasse Rishøj, så en mangel på kvalitetshots i det danske natteliv. De ønskede begge at skabe et shot med fokus på smag, naturlige råvarer og godt håndværk.

Hør stifterne fortælle hele Pure Shots historie, i videoen nedenfor.

Anders har mange års erfaring i restaurationsbranchen og det danske natteliv, hvor han har arbejdet som alt fra opvasker til direktør, inden han fandt sin plads på Pure Shots hylden.

Lasse har flere års erfaring som konsulent hos store alkoholkoncerner og med en skarp og raffineret smagssans har han sikret sig en sejr i danmarksmesterskabet i alkoholfricocktails for smag.

Denne kombination af Anders, der havde fingeren på pulsen i det danske natteliv, og Lasse der havde en helt unik evne til at sanse smage ned til mindste detalje, udgjorde netop dét, der skulle til for at skabe Danmarks, muligvis, bedste shots.

Første spadestik til idéen skete på den daværende mad- og natklub, Castenskiold, en aften i 2015. Anders var ansat som direktør og Lasse som bartender, da de denne aften skulle have en drink. En drink blev hurtigt til forslag om at tage shots, men til Anders’ store overraskelse, fandtes der ikke et shot, Lasse ville drikke. Her slår idéen Anders som et lyn fra en klar himmel: ”Kan du ikke bare lave shots selv, Lasse?” – og dette blev startskuddet til dét, vi i dag kender som Pure Shots.

Efter denne aften tog tingene fart, og snart efter havde de to iværksættere købt deres første råvarer hjem. I kælderen på Castenskiold brugte Lasse dagtimerne på at finjustere og tilsmage de nye shots, mens Anders brugte nattetimerne på at servere dem for klubbens gæster, og kunne glæde sig over deres positive respons.

Siden de to unge mænd stod i kælderen på Castenskiold, er meget sket. Pure Shots er vokset støt, og der er sidenhen udviklet intet mindre end 6 forskellige smagsvarianter. I dag forhandles vores shots over hele landet i detailhandlen, i vin- og specialbutikker og på en lang række caféer, barer og natklubber for blot at nævne nogle – ligesom vi har æren af at være repræsenteret på flere af landets store festivaler.

Til trods for at Pure Shots stadig vokser og udvikler sig, ændres der aldrig på grundværdierne: Dansk håndværk, naturlige ingredienser og ren nydelse. Fokus er stadig på udelukkende at bruge de bedste råvarer og med en dyb respekt for de råvarer, vi arbejder med.

Som medstifter Lasse Rishøj udtaler ”Det kan aldrig blive for godt – men det kan meget hurtigt blive for dårligt”.